Objectius

 A. Generals
-  Millorar la convivència als centres educatius i als espais d'oci.
 Potenciar un plantejament crític davant les situacions de discriminació.
-  Generar actituds d'empatia, resolució de conflictes, comunicació assertiva.
-  Oferir als centres educatius i entitats d’educació social, eines de reflexió i acció al voltant d'actituds masclistes i discriminatòries.

   B. Objectius específics

AMB ALUMNAT:
-  Infantil i primària:
-        Transmetre experiències i històries de vida de superació front a conflictes de violències sexistes, mitjançant contes.
-        Conèixer la situació de desigualtat que viuen altres xiquetes al món, no per jutjar sinó per reflexionar sobre causes i conseqüències, per poder així plantejar solucions local-globals més adients.
-  Secundària, Cicles formatius i Universitat:
-        Potenciar la reflexió,  implicació i acció social davant dels conflictes relacionats amb actituds discriminatòries, front al  masclisme.
-        Donar a l’alumnat eines per gestionar els conflictes a la seua vida, vorer junts/es, de forma consensuada i socràtica les claus de resolució de conflictes que tenen al seu abast.
-        Reflexionar sobre causes i conseqüències de situacions, generant empatia i comprensió, per poder així plantejar solucions més adients.

AMB PROFESSORAT, EDUCADORS/ES i MARES/PARES
-          Facilitar espais de trobada i formació, al voltant de la resolució de conflictes,  que poden ajudar a enfrontar els temes de discriminació i conflictes sexistes a les aules i activitats d’oci.


-         Fomentar el respecte cap a les diverses postures en la resolució d’un conflicte, i ajudar a fer-los conscients de les claus o possibilitats d’actuar front a la resolució de conflictes en casos en que aparentment pensaven que no podien fer res. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada